CATIA Specialist till växande internationellt bolag

Detta är rollen för dig som vill arbeta i en teknisk roll i ett internationellt samarbete. Det är en fantastisk möjlighet för dig som redan idag arbetar med CATIA och som vill bredda dig och ta nästa kliv.

Vad vi erbjuder – utveckling inom en internationell organisation

Vi erbjuder en utvecklande och stimulerande tjänst i ett svenskt framgångsrikt IT-bolag med en internationell verksamhet som växer och utvecklas i 14 länder. Det ger många möjligheter för våra medarbetare. Vi är en modern arbetsplats med en platt organisation där du får vara en del i många spännande projekt. Vi erbjuder kompetensutveckling, flextid, friskvårdsbidrag och teamaktiviteter. Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler på kort gångavstånd från Kista Galleria med goda kommunikationer. Parkering finns vid behov.

Din roll

Du kommer främst att arbeta med att hjälpa kunder med CATIA-metodik och förbättring av deras processer. Du medverkar också i säljprocessen där du presenterar lösningar för kundernas affärsbehov. Du kommer bland annat arbeta med

  • Intern och extern utbildning
  • Kompetensutveckling inom CATIA och PLM
  • Projektledning och projektgenomförande
  • CATIA metodik och förbättring av kundens processer
  • Ta fram lösningsförslag baserat på kundens affärsbehov
  • Skapande och genomförande av presentationer och demonstrationer

Detta söker vi

Vi söker dig som redan idag har erfarenhet inom CATIA och vill fortsätta utvecklas inom området. Vi har redan idag ett antal kunder som jobbar med 3DExperience (CATIA V6). Du trivs med att arbeta i ett affärsorienterat och teknikinriktat företagsklimat och vill hjälpa våra kunder att förstå värdet i våra produkter och tjänster.

Du är högskoleinjör eller civilingenjör med mekanikinriktning och 3-5 års erfarenhet av produktutveckling och CATIA. Meriterande är kompetens inom ytmodellering, FEM-verktyg (Simulia, Abagus, GPS/GAS). Sheetmetal, designverktyg (ICEM eller motsvarande). Erfarenhet av programmering är också meriterande.

Som person är du initiativtagande och lyhörd. Du ser vad som behöver göras och du driver projekt med energi från start till mål. Att hålla föredrag är inte främmande för dig och du delar gärna med dig av din kunskap bland kollegor.

Vårt arbetssätt – vi utvecklas tillsammans

TechniaTranscat har en informell företagskultur som uppmuntrar till att upptäcka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. Då vi finns i 14 länder arbetar vi i en utpräglat internationell miljö där vi tar vara på och lyfter våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. I din roll som CATIA Specialist har du ett nära samarbete med våra säljare, kunder samt Dassault.

Välkommen med din ansökan

Urval och intervjuer sker löpande. Skicka ditt CV och personliga brev till job@techniatranscat.com. Har du frågor kring rollen är du varmt välkommen att kontakta Sales Executive Johan Schenning via johan.schenning@techniatranscat.com.

TechniaTranscat - the #1 knowledge company in PLM. By combining your strengths with our expertise in Product Lifecycle Management (PLM) we will help you to turn your vision into value and become the future winner. Our solutions are used worldwide in industries such as life sciences, automotive, travel, retail, offshore, telecom, fashion and food & beverage. We serve over 4000 customers worldwide, including 43 that are listed on the Fortune 500. TechniaTranscat is a part of Addnode Group, listed at the Nasdaq OMX Nordic List. For more information, please visit www.techniatranscat.com